Veleprodaja

Zagora promet d.o.o. je započela sa veleprodajom 1995. godine. Isprva snabdjevajući samo ugostiteljske objekte (kafiće) pićem, te širenjem asortimana kroz svježu, konzerviranu i smrznutu hranu, ali i sredstva za čišćenje i ostale potrepštine. Ugostiteljski opus se proširio i na druge vrste ugostiteljskih i turističkih objekata (restorani, apartmani, hoteli).
Osim asortimanom, pridobivanje novih korisnika ove usluge postignuto je osluškivanjem njihovih potreba: način i brzina dostave, te načini plaćanja.

Krajem 2012. godine započelo je širenje firme i izlazak na šire tržište otvaranjem samostalnog skladišta u Splitu. Razvoj se nastavio i u 2013. godini kad smo na proljeće otvorili skladište u Kninu odakle se vrši dostava, kako u samom gradu, tako i na širem području (Drniš, Kijevo, Ervenik…). Nije se stalo na tome, pa smo odmah početkom 2014. godine otvorili skladište i u Šibeniku gdje također pokrivamo grad i širu okolicu (Vodice, Tribunj, Murter…).
Širenjem na nova tržišta i povećanjem obujma posla, raste broj vozila i zaposlenih kako bi nastavili što efikasnije opskrbljivati naše cijenjene kupce.

Trenutno se vozni park sastoji od: 1 kamiona s rampom, 10 teretnih dostavnih vozila, 1 putničko kombi vozilo  za potrebe hotela, 7 pick-up vozila (za dostavu i komercijaliste), 5 viličara i 3 električna kolica za dostavu.

Skladište Trogir
Hrvatskih žrtava 78, Seget Donji

Skladište Split (Vranjic)
Vranjički put 14

Skladište Knin
Trg Franje Tuđmana 23

Skladište Šibenik (Ražine)
Žaborička 3