Zagora promet d.o.o. je započela sa veleprodajom 1995. godine. Isprva snabdjevajući samo ugostiteljske objekte (kafiće) pićem, te širenjem asortimana kroz svježu, konzerviranu i smrznutu hranu, ali i sredstva za čišćenje i ostale potrepštine. Ugostiteljski opus se proširio i na druge vrste ugostiteljskih i turističkih objekata (restorani, apartmani, hoteli).
Osim asortimanom, pridobivanje novih korisnika ove usluge postignuto je osluškivanjem njihovih potreba: način i brzina dostave, te načini plaćanja.

Krajem 2012. godine započelo je širenje firme i izlazak na šire tržište otvaranjem samostalnog skladišta u Splitu. Razvoj se nastavio i u 2013. godini kad smo na proljeće otvorili skladište u Kninu odakle se vrši dostava, kako u samom gradu, tako i na širem području (Drniš, Kijevo, Ervenik…). Nije se stalo na tome, pa smo odmah početkom 2014. godine otvorili skladište i u Šibeniku gdje također pokrivamo grad i širu okolicu (Vodice, Tribunj, Murter…). U 2020.g. usprkos situaciji sa COVID-om otvorili smo novo skladište u Zadru.
Sukladno širenju na nova tržišta i povećanjem obujma posla, stalno raste broj vozila i zaposlenih kako bi nastavili što efikasnije opskrbljivati naše cijenjene kupce.

Skladište Trogir
Hrvatskih žrtava 78, Seget Donji

Skladište Split
Stinice 59

Skladište Knin
Trg Franje Tuđmana 23

Skladište Šibenik (Ražine)
Žaborička 3

Skladište Zadar (Poličnik)
Poslovna zona Grabi 7